Skip Navigation Links

Sponsoru olduğumuz Yıldız Teknik Üniversitesi Lagari İHA Kulübü, Teknofest 2021 Savaşan İHA Yarışması'nda birincilik elde etti. Lagari Takımı’nı bu gurur verici başarısından dolayı kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

9. Uluslararası Atmosfer Bilimleri Sempozyumu, ATMOS 2019, 23-26 Ekim 2019 tarihleri arasında İstanbul Teknik Üniversitesi Meteoroloji Bölümü organizasyonu altında İstanbul'da gerçekleşiyor. Bu yılın teması “İklim Değişikliği ve Sektörler Arasındaki Etkileşimler” olan sempozyumda BLG Kimya standında konuklarını ağırlıyor.

 

BLG Kimya’nın da sponsorlar arasında bulunduğu sempozyum ile ilgili detaylı bilgi için: https://lnkd.in/gfQYwu6

Pulmoner İlaç Araştırmaları Derneği (PİADER) tarafından düzenlenen Uluslararası 6. "Pulmonary Drug Delivery" Çalıştayı bu yıl 11-13 Eylül 2019 tarihlerinde İstanbul Üniversitesi’nde gerçekleşecek. 
 
Pulmoner Drug Delivery Workshop (PDD) serisi, 2013 yılında Prof. Carsten Ehrhardt tarafından meslektaşlarla tanışmak, araştırmaları tartışmak ve rahat bir ortamda yeni işbirlikçi çabalara katılmak için bir alan sağlamak amacıyla kurulmuştur. Devlet kurumlarının yanı sıra, yüksek lisans öğrencileri, akademi ve endüstiri gibi çeşitli alanlarda çalışan meslektaşlar katılım gösteriyor.  
 
BLG Kimya’nın da sponsorları arasında bulunduğu çalıştay ile ilgili detaylı bilgi için; http://www.pulmonarydrugdelivery.org/ 

Bu yıl 25. yılını dolduran Formulaction, endüstriyel ve akademik uzmanlar ile yenilik ve trendleri konuşabilmek adına “Formulaction Scientific Days" etkinliğini düzenliyor. 

16-17 Ekim’de Toulouse Crowne Plaza Hotel – Capitole’de gerçekleşecek etkinlikte Formulaction en son gelişmeleri ve uygulamalarını da sunacak. 

Proje hakkında detaylı bilgiye linkten ulaşabilirsiniz. 

BLG Kimya Teknolojileri olarak ISO 9001:2015 belgemizi yeniledik.

BLG Kimya Teknolojileri olarak ISO 9001:2015 belgemizi yeniledik.

BLG Kimya Teknolojileri olarak, tedariğini sağladığımız kimyasal madde tanımlama cihazlarımız olan FirstDefender RM ve TruDefender FTX ile ilgili 300 kişilik AFAD personeline eğitim vermek üzere, 11-17 Şubat 2018 tarihleri arasında Antalya’da Alva Donna Exclusive Hotel’de düzenlenen AFAD KBRN Ekipman Eğitimi programına katıldık.

Gümrük Muhafaza ve Kaçakçılık ekiplerinin çok yoğun olarak kullandıkları ve kısa zamanda büyük miktarda narkotik madde kaçakçılığı ve aynı zamanda yanlış beyan ile vergi kaçakçılığını ortaya çıkaran; dünyanın ilk ve tek el tipi Raman-FTIR spektrometresi olan GEMINI cihazıyla ilgili; Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğü’nün ikinci parti alımı sonrasında 29 Aralık 2016 tarihinde Wyndham Ankara Otel’de organize edilen kullanıcı eğitimi gerçekleştirilmiştir. Eğitim sonrasında Şube Müdür V. Sn. Osman İnce, katılımcı memurlara sertifikalarını takdim ederken...

İstanbul Üniversitesi tarafından düzenlenen ve BLG Kimya Teknolojileri firması tarafından Gold sponsor olarak desteklenen 4th Workshop on Pulmonary Drug Delivery çalıştayı, 19-21 Eylül 2017 tarihlerinde İstanbul Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecektir. Sizleri de orada görmekten mutluluk duyacağız. Daha detaylı bilgi için şu adresi ziyaret edebilirsiniz http://www.pdd2017.org

01.04.2012 COPLEY SCIENTIFIC Türkiye Yetkili Temsilciğini BLG Kimya Teknolojileri 'ne verme kararı almıştır.

Abdi İbrahim Fabrikası nın ev sahipliği yaptığı 14. ISPE PAT Çalıştayında BLG Kimya nın temsilciliğini yürüttüğü Thermo Scientific firmasından Ürün Geliştirme ve Uygulama Uzmanı Igor Nazarov ve VTT firmasından Uzman Araştırma Bilimcisi Teppola Pekka birer konuşma yaptılar.